מספר צילנדר קטן אצל ילדה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/06/2018 | 13:33 | מאת: קרן

שלום, בתי בת 8 והרופא גילה לה צילנדר של 3/4 .. הוא אמר שלא צריך משקפיים רק מעקב פעם בשנה ..מאיזה גיל יש צורך במשקפיים ( לאחיה הגדול צילנדר 4 .. והוא עם משקפיים) תודה

שלום רב! מתן צילינדר תלוי בגודלו, בציר, בכוחות התשבורת (אקוויולנט ספיירי) ובחדות הראייה. צילינדר 4 הוא גורם לעין עצלה ולכן חשוב לתת משקפיים. צילינדר 0.75- אם חדות הראייה טובה והרפרקציה היא פלוס, אינה מחייבת מתן תיקון במשקפיים. כל טוב1 ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה