שאלה עקרונית על פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

19/06/2018 | 20:02 | מאת: עומרי

שלום אני סובל מפזילה החוצה,ראייה כפולה שבא והולכת, סהכ הייתי אומר ש40% מהיום אני רואה כפול. אני כבר אחרי ניתוח ככה שלא מעוניין כרגע לטפל בזה. השאלה האם זה שאני מתיר לעצמי לפזול הרבה יכול להחמיר את המצב ולהוביל לראייה כפולה תמידית?

שלום עומרי! כפילות ראייה הינה בלתי ניסבלת. כך שאם אתה "מרשה" לעצמך לפזול, כנראה שאתה עפ"ר לא רואה כפול במצב זה.ולכן, יתכן והופעת הכפילות תיפחת עם הזמן. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה