צילינדר במרשם משקפיים אצל פעוטה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/04/2018 | 12:46 | מאת: מלי

ד"ר יגב היקרה שלום רב, במעקב אחר בתי בת ה- 2.5 במרפאת עיניים סאלד בב"ש ע"י אורתופטיסט, ומבדיקה עם הרחבת אישונים נמצא בעיניה: RE + 6.25 LE+6.50-1.00*65 נתן לנו מרשם למשקפיים לפי המרשם הבא: RE+3.75 LE+4.00-0.50*65 בעבר, לפני כ-8 חודשים היינו עם הילדה אצלך במרפאת שבע עיניים לצורך חוות דעת נוספת ונתת לנו גם מרשם למשקפיים אך אמרת שלדעתך אין צורך בתיקון של צילינדר אצל ילדה כזאת קטנה. שאלתי בבקשה היא האם גם עכשיו לא כדאי לתת לה את התיקון הזה? או שדוקא בסדר לפעול לפי המרשם הזה שקיבלנו עכשיו? אם אפשר גם להבין למה לא כדאי לתת לילדים קטנים צילינדר ומה ההסבר לזה. בתודה רבה רבה מראש!

מלי שלום! כאשר הצילינדר קטן, בילדים קטנים, אני לא נוטה לתת אותו וזאת מכיון שהציר משתנה די מהר ואז צריך להחליף משקפיים בתדירות גבוהה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה