רגישות לרטיות לעין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/03/2018 | 09:22 | מאת: ענת

היי, קיבלנו הנחיות לטיפול בסגירות לעין לבני (9 חודשים ) כדי לנסות למנוע עין עצלה. ניסינו את מדבקות אופטיקלוד והתגלתה רגישות מסביב לעין אחרי הסרה שלהן. הזמנו מדבקות אורטו פד וממתינים שיגיעו, אך גם מניסיון בודד שעשינו עם מדבקה לדוגמא שהרופא נתן לנו הייתה אדמומיות... יש אולי המלצה על מדבקות נוספות שיכולות להתאים? תודה ענת

שלום ענת! למדבקות אורטו פד נדיר שיש תגובת רגישות. ניתן לנסות את סוגי הרטיות השונות בשוק, כמו כן, ניתן לשים רטיות המיועדות לחבישת עין עם דבק מיקרופור. אפשרות נוספת, באם בנך מרכיב משקפיים זה לשים רטיית בד על המשקפיים או OCCLUDER אשר לא נוגע בעור. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה