פזילה בעין אחת לילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

27/02/2018 | 20:30 | מאת: דנה

שלום רב, לביתי בת החמש מאז ומתמיד היה מצב בו עין אחת פזלה כלפי פנים. זה ברור וניכר, ואי אפשר לפספס את זה מבחינה אסתטית. זה אמנם השתפר מעט בשנה האחרונה אבל עדיין בולט. לקחנו אותה לרופא עיניים שעשה לה את כל הבדיקות והוא התעקש שהיא לא סובלת מפזילה (שמנו טיפות מיוחדות חצי שעה לפני הבדיקה, בדק עם עדשות מיוחדות, ביקש שתביט ימינה שמאלה וכו'). כאשר ביקשתי הסבר לגבי מה שנראה כלפי חוץ, התעקש ואמר שלו אין שום הסבר, זו לא פזילה וזה הכל. התעקשתי וביקשתי שיביט בילדה ויסביר את הנראה לעיני כל, והוא אמר שפזילה מבחינה רפואית אין. מיותר לציין שיכולת הסבר ויחסי אנוש לא היו שם...ואני נותרתי עם סימן שאלה גדול. אני פונה אלייך בתקווה להסבר, מה שלא קיבלתי ממנו לצערי הרב. תודה מראש!

שלום דנה! על ביתך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. כל טוב! ד"ר רונית יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה