עדשות מגע וכאבי ראש מספר ימים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

23/02/2018 | 14:25 | מאת: Stav

שלום רב אני מרכיביה עדשות מגע מספר שנים ולאחרונה החלפתי סוג וגם עלה לי ברבע מספר ביום השלישי לשימוש התחיל כאב ראש באיזור הגבות ובין העיניים ובאופן כללי בכל הראש ניסיתי יום אחד לחזור לעדשות הקודמות אך הכאב ראש ממשיך. במנוחה ועצימת עיניים ללא עדשות או עם משקפיים הכאב נרגע מעט. האם יש קשר בין הדברים? תודה מראש

שלום רב! הרכבת עדשות מגע ו/או משקפיים במספר לא מתאים, יכולה בהחלט לגרום לתלונותייך. יש לבדוק את המספר שאת צריכה ובמידה והתלונות לא יחלפו לפנות לרופא המטפל. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה