פזילה חוזרת שוב

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

02/02/2018 | 20:41 | מאת: יניב

שלום, סבלתי מפזילה מגיל 3 ובגיל 12 עשיתי ניתוח לאחר טיפול עם משקפיים (שלא ממש הרכבתי בכל השנים..). במהלך הזמן (היום בן 30) הפזילה החלה לחזור לא כפי שהייתה בעבר היא מועטת יחסית אך עדיין מפריעה לי. הייתי אצל הרופא שניתח אותי והוא המליץ לי על טיפול נוסף במשקפיים / עדשות מגע. האם יש טעם בזה? לא נכון יותר לעשות שוב ניתוח?

שלום רב! משקפי פלוס יכולים לתקן פזילה פנימה ומשקפי מינוס יכולים לתקן פזילה החוצה. במקרה שמשקפיים מתקנים את הפזילה זהו הטיפול המועדף. כל טוב! ד"ר יגב רונית

05/02/2018 | 00:31 | מאת: יניב

תודה על התשובה. בנוסף, האם אפשר להרכיב עדשות מגע כתחליף למשקפיים במטרה לטפל בפזילה?

שלום יניב! התשובה היא כן. כל טוב! ד"ר יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה