הקשר בין פזילה סמוייה לבעיות ראייה לרחוק

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

24/12/2017 | 16:46 | מאת: ליאור

שלום ,אני גבר בן 53 שסובל מפזילה סמוייה פנימה בטווח הקצר, בזמן קריאה,מה שעל השולחן,מחשב,וכו' כאב,דמעות,ועיפות. שאלתי: האים פזילה סמוייה לקרוב, יכולה להשפיעה גם על הראייה לרחוק ולהסביר תופעות כמו סינוור באור בוהק/שמש או מיקוד,(בנסיון לתקן פוקוס) ואם כן מה הטיפול? תודה

שלום ליאור! אי מתן תיקון אופטי (משקפיים) מתאים יכול לגרום לתלונות שונות של אי נוחות הן לקרוב והן לרחוק. לסינוור ישנם גורמים נוספים ובכללם קטרקט, בעיות בקרנית , אובאיטיס ועוד.. המלצתי לך, להיבדק ע"י רופא עיניים (רצוי מומחה לילדים ופזילה), ע"מ לאבחן את הבעייה ולפיכך לטפל. כל טוב! ד"ר יגב רונית

24/12/2017 | 18:00 | מאת: ליאור

תודה על המענה המהיר נבדקתי ולא היו מימצאים מלבד הפזילה ובעיית ( "יד קצרה" ). שאותרה עיי אורטופטיסטיות ולא עיי הרופא הבודק.(יותר מאחד החמיץ את זה) ולא היו המלצות כול שהן כמו פריזמה וכ'

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה