עיניים עצלות בגיל 23 ?

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

19/12/2017 | 12:30 | מאת: חופית

צהרים טובים, בריאה, בת 23 ללא בעיות קודמות בראיה/ בעיניים. אחרי שהייתי אצל האופטומטריס שלא הצליח להתאים לי מספר נשלחתי לרופא עיניים שניסה להתאים לי מספר בדיקת רפרקציה- והתאמת משקפיים בגלל ירידה בחדות הראיה6/12 ובעין שניה 6/18. אך מתברר שלמרות התיקון האופטי אין שיפור בחדות. לא בעדשות פלוס ולא בעדשות מינוס. בסופו של דבר הרופא החליט שמדובר בעין עצלה משום שאין שום גורם שיסביר את העניין. האם יכול להיות שפתאום בגיל 23 אפתח עיניים עצלות? מה אפשר לעשות? תודה

שלום רב עין עצלה מתפתחת בילדות. יתכן וחדות הראייה הזו הינה מהילדות ולא שמת לב או לא נבדקת. אם את יודעת שראית טוב בילדות: כדאי לשמוע חוות דעת נוספת במרופא עיניים ואולי לשקול מספר בדיקות עיניות. בברכה ובהצלחה דר, ליכטר

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה