עין עצלה שאובחנה בגיל עשר וחצי

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

19/12/2017 | 03:01 | מאת: גילה

בני בן עשר וחצי אובחן רק עכשיו כבעל עין עצלה. היינו בעבר אצל רופא עיניים ונאמר שראייתו תקינה.. אמר כרגע שהתיקון כמעט חסר סיכוי אך המליץ על רטיה ומשקפיים. שמעתי על שיטת נוירוויז'ן,האם כדאי לנסות במקביל או לנסות רק נוירוויז'ן לבד? או ללכת לחווץ דעת נוףספת של רופא עיניים?

שלום רב! השאלה מה סיבת העין העצלה אצל בנך. בעקרון, אם זה על רקע של בעיית משקפיים, ניתן לטפל (במשקפיים ורטיות) ולהגיע להישגים טובים. ממליצה להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים בהקדם. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

19/12/2017 | 15:30 | מאת: גילה

הלכנו לחנות משקפיים והאופטמטריסטית ראתה שעם מספר 2.5 בעין העצלה שאבחן הרופא (הוא השתמש בטיפות להרחבת אישונים} כשהילד הרכיב את המספר הוא ראה 6/6. אז היא אמרה שאולי זה לא עין עצלה? יכול להיות?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה