פזילה בעין אחת כאשר שני העיניים פקוחות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

29/11/2017 | 15:18 | מאת: אנטון

שלום אני בן 23 אני פוזל לעתים בעין אחת אך ורק כאשר אני מסתכל עם שתי העיניים ורואה כפול. כלומר אם עין אחת סגורה אין לי בה פזילה או ראייה כפולה. מדוע זה קורה והאם זה מסוכן? קצת דואג שזה לא גידול ....

שלום אנטון! בפזילה כאשר סוגרים עין העין הגלויה ישרה,והפזילה ועימה כפילות הראייה קורות כאשר שתי העיניים פקוחות. יש סיבות שונות לפזילה, לא רק גידול. המלצתי לך, לפנות בהקדם לרופא עיניים ילדים ופזילה ולהסיר דאגה . כל טוב! ד"ר יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה