משקפיי ראייה לילד בן 6

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

25/11/2017 | 15:56 | מאת: שירן

היי! הבן שלי בו 6 בכיתה א ולאחרונה הוא התלונן שהוא לא רואה מרחוק בכיתה וכואבות לו העיניים. לאחר בדיקה אצל רופא עיניים נאמר לנו שבעין ימין הוא רוצה רואה טוב ובין שמאל יש לו מספר 1+ וצילינדר 0.75. ולשים לו משקפיים כי הוא מאמץ את העין הבריאה. בשבועיים הראשונים הוא התלהב מהמשקפיים ועכשיו הוא לא מרכיב אותם. השאלה האם במספר כזה הכרחי לשים משקפיים?

שלום שירן! יש מספר נתונים חשובים שחסרים בשאלה: מה היתה הרפרקציה? כי יתכן ונמצא מספר גבוה יותר ממה שנרשם במשקפיים. שאלה נוספת היא מה הציר של הצילינדר ומה היתה חדות הראייה ללא המשקפיים. כל טוב! ד"ר יגב רונית

27/11/2017 | 20:09 | מאת: שירן

ד"ר רונית יגב צירפתי את המסמכים הרפואיים.

27/11/2017 | 20:11 | מאת: שירן

ד"ר רונית יגב הוספתי מסמכים רפואיים

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה