תגובה לתשובה שלך בשאלה מתחת

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/11/2017 | 19:45 | מאת: אביב

עברה חצי שנה מהניתוח ובביקורת המנתח אמר לי שהעיניים "ישרות". ובכל זאת, אני כל היום רואה כפול וצריך להתאמץ כדי לא לראות כפול. אסטנופיה- סבלתי מתחושה של צריבה בעיניים (הרופאים לא מצאו עדויות ליובש) יכול להיות שלא הסברתי את עצמי טוב כי אמרתי לרופא שכואבות לי העיניים ולא שצורבות אבל זה נחלת העבר. אני כרגע מנסה להתמקד בגורמים האפשריים לראייה כפולה

שלום אביב! כפילות ראיה עפ"ר נובעת מפזילה. לעיתים, באם יש בעיית רפרקציה, מתן המשקפיים יכול להקל. על כל פנים, הכתובת לברור התלונות היא הרופא המנתח. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה