רופא עיניים שבוקר פזילה במבוגרים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

20/10/2017 | 20:19 | מאת: ערן

שלום, היש רופא עיניים למבוגרים שמתמחה בעניין פזילה? אם כן איך מגיעים שכן באתר קופ"ח התורים הם לרופאי עיניים ונראה לי שזה לא לפזילה. האם להגיע לרופא שבודק פזילה צריך הפניה מיוחדת? נ.ב האופטומטריסט אמר לי שיש לי פזילה אישית אני לא רואה את זה כשאני מסתכל מול המראה וגם אין לי כפל ראייה. האם זה אומר שאני לא פוזל? תודה

שלום ערן! כל רופא עיניים לילדים הוא גם מומחה לפזילה במבוגרים. ישנו מיגוון רחב של בעיות פזילה שלא תמיד רואים אותן במבט קדימה, ולא תמיד יש כפל ראייה. לעיתים, מתן נכון של תיקון במשקפיים מתקן נטייה לפזילה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

22/10/2017 | 22:21 | מאת: ערן

פרט כאן את שאלתך למומחה

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה