שאלתי לא הובנה - הסבר

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

17/10/2017 | 17:38 | מאת: יוני

היי, אני בן 26, ואני והמספר שלי הוא -3.5, אני מוצא שיותר קל לי לקרוא עם מספר -2.5. כלל לא מדובר על משקפי קריאה שהם פלוס. אלא משקפי מינוס. שאלתי היא האם זה איך שהוא יכול להחמיר לי את הפזילה אם ארכוש עוד משקפיים שהם מינוס 2.5 ופשוט אקרא איתם ולאחר מכן אחליף למשקפיים מינוס 3.5

שלום רב! בגילך לא צריכה להיות לך בעייה לקרוא עם התיקון לרחוק. יתכן כי המספר לרחוק הינו גבוה ממה שאתה צריך. אין בעייה לשים תיקון נמוך יותר, לצורך קריאה למשל, אך תת תיקון לרחוק יכול לגרום להתבטאות של פזילה החוצה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה