כאבי ראש מעל חודש באזור הקדמי

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/10/2017 | 23:52 | מאת: לירון

שלום ד"ר, האם כאב ראש יכול להיות תקוע כחודש גם כשקמים בבוקר וגם ללא הרכבת העדשות ( הורדתי אותם מתוך רצון לעשות ניסוי) וכל זה מהעיניים? או שזה לא הגורם. הייתי בבדיקת עיניים הרופא אמר שהכאב לא מהעיניים. הכאב ראש בהתחלה היה של לחץ כמו מגרנה ואפילו כמו בחילה. כעת ממש אינני יכולה לעבוד על מחשב כי מהר זה מציק לי. גם כשאני ברחוב ונניח לא בעבודה כל היום וללא מחשב ואפילו ללא עדשות מגע נהיה לי כאב ראש. הכאב הוא באזור המצח. אני קצרת ראי מגיל ילדות. למי לפנות? ומה יכולה להיות הסיבה? אגב ניסיתי כדורים אבל הכאב לא השתחרר.

שלום לירון! לכאבי ראש באזור המצח סיבות שונות ובכללן גם בעיות של רפרקציה, כלומר, צורך במשקפיים שאינו מתוקן, סינוסיטיס ועוד. המלצתי לך, לפנות לרופא המטפל ע"מ לבצע ברור לסיבת כאב הראש. כל טוב ורפואה שלמה, ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה