כפל ראיה.....

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

09/09/2017 | 18:06 | מאת: מורן

שלום בת 37 לפני חצי שנה עברתי ניתוח פזילה ב2 העיניים אך עדיין היתה פזילה קצת החוצה לפני 4 ימים עברתי ניתוח פזילה נוסף רק בעין אחת ושריר אחד כיוון שיש לי צלקות גדולות שעתיים אחרי הניתוח התחלתי לראות כפול בעין המנותחת ניכנסת פנימה כלומר פזילה פנימה.. האם אפשר לעבןר ניתוח נוסף? ומה לגבי כפל הראיה האם חולף או מצריך ניתוח פזעלה נוסף? ברצוני לציין שעברתי סך הכל 4 ניתוחים גם בילדות תודה מראש

09/09/2017 | 18:09 | מאת: מורן

כפל הראיה הוא בשני העיניים........... ...................................

14/09/2017 | 17:48 | מאת: מורן

הייתי בביקורת אצל הרופאה לגבי כפל הראיה היא חושבת שיעבור לבד ואמרה שאם לא צריך פריזמות מה שמפריע לי יותר זו הפזילה החדשה פנימה הדימוי העצמי שלי מאוד נמוך וזה פוגע בי אני רוצה להתיעץ עם עוד איש מקצוע האם יש נגבלה בניתוחים? עברתי 4 2 בילדות ו2 עכשיו האם זה מסוכן?הפזילה מאוד מאוד מפריעה לי והאם כפל ראיה יכול לעבור לבד? או רק בתיקון הפזילה? תודה מראש

שלום מורן! עפ"ר כפל הראייה חולף די הר ובמיוחד לאור העובדה שאת פוזלת מילדות. בעקרון, אין מיגבלה במספר הניתוחים, אך כמובן שבשל ההצטלקויות הניתוחים הופכים מורכבים יותר. כל טוב ושנה טובה! ד"ר יגב

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה