פזילה מבוגרים - ניתוח שלישי

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

07/08/2017 | 13:16 | מאת: דניאל

שלום רב, בגיל 3 עברתי ניתוח פזילה.. כאשר הייתי נער הפזילה חזרה ובגיל 17 עברתי ניתוח נוסף. כיום אני בן 30 ומרגיש שעדיין יש לי קצת פזילה והעין "בורחת" החוצה בעיקר שאני עייף.. ואז אני גם קצת רואה כפול.. השאלה האם לעשות ניתוח שלישי זה לא מסוכן? בנוסף, האם ניתן לקבל המלצה (גם בפרטי) לרופא מומחה בפזילה מבוגרים שעובד עם כללית... תודה.

שלום דניאל! בהחלט ניתן לעשות ניתוח שלישי אם צריך. תחילה עליך לעבור בדיקה מקיפה ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה. לכל ניתוח ישנם הסיכונים שלו, ובכללם סיכוני ההרדמה. לגבי רופא מנתח, ישנם מנתחים במקומות שונים, בדרום אני מנתחת. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה