ניתוח פזילה חוזר ..........

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

15/04/2017 | 17:15 | מאת: ניתוח פזילה לפני חודש

תודה רבה על המענה בגיל שנתיים עברתי ניתוח ראשון היתה לי עין בפנים בגיל 15 היתה לי עין בחוץ ועברתי ניתוח שני הפזילה החמירה לאחר 2 הלידות. יש לי צילינדרים גבוהים בערך 6 ודווקא בעין הפוזלת הראיה יותר טובה ויחסית רואה בה טוב הרבה יותר מהשניה. מה שנראה זה שבהתחלה הניתוח היה מוצלח ולאט לאט העין השמאלית שוב בורחתצהחוצה. שאלתי היתה האם עושים תיקון בניתוח?? ותוך כמה זמן מותר שוב לגעת בעין? והאם זה פרוצדורה זו מקובלת? וכמה באמת תרגיל של 10 דקות יכול לעזור תודה מראש

שלום רב! לעיתים מתן התיקון של המשקפיים יכול לתקן נטייה לפזילה. אם יש פזילה קבועה למרות התיקון במשקפיים, אפשר לשקול ניתוח נוסף. אם אכן הצילינדר 6, זה מספר גבוה מאוד ותיקון חלקי יכול לגרום לנטייה לפזילה. מכיוון שיש הרבה נתונים שחסרים בשאלה, הריני ממליצה לפנות לרופא עיניים מומחה לילדים ופזילה עם כל הנתונים מהעבר, ולפיכך לקבל את ההמלצה המדויקת ביותר עבורך. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה