ניתוח פזילה חוזר שלישי טטטאאטטטטטטכככככ

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

10/04/2017 | 18:43 | מאת: ניתוח פזילה לפני חודש

שלום בת 37 לפני חודש עברתי ניתוח 3 עדיין נישטרה פזילה בעין אחת זו שהיתה בהתחלה האם ניתן לעשות תיקון? ותוך כמה זמן מותר שוב לנתח את העיניים עברתי ניתוח ב2 העיניים והאם זה מסוכן? אני מאוד סומכת על הרופאה שעשתה לי את הניתוח וכרגע נתנה לי לעשות תרגילים בעיניים האם זה עוזר או מיותר... האם נתקלתן במצב כזה של ניתוח שלא ממש הצליח וראו את זה כבר לאחר חודש

שלום רב! ישנם מקרים שונים של פזילה. אם מדובר בעין עם חדות ראייה ירודה מאוד, הסיכוי לאי הצלחה ניתוחית עולה. בשאלה חסרים פרטים על סוג הפזילה והניתוחים שבוצעו. -עפ"ר הניתוחים שמבוצעים הם סימטרים בשתי העיניים. אפשר בהחלט לראות שהניתוח לא הצליח בתקופה המיידית לאחר הניתוח ובוודאי בחודש לאחר הניתוח. אם את סומכת על הרופאה שניתחה אותך, כדאי לבצע את ההמלצות שלה, ולבצע את התרגילים שניתנו, ולשמוע את המלצותיה לגבי המשך הטיפול בפזילה אצלך. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית .

13/04/2017 | 08:24 | מאת: ניתוח פזילה לפני חודש

תודה רבה על המענה בגיל שנתיים עברתי ניתוח ראשון היתה לי עין בפנים בגיל 15 היתה לי עין בחוץ ועברתי ניתוח שני הפזילה החמירה לאחר 2 הלידות. יש לי צילינדרים גבוהים בערך 6 ודווקא בעין הפוזלת הראיה יותר טובה ויחסית רואה בה טוב הרבה יותר מהשניה. מה שנראה זה שבהתחלה הניתוח היה מוצלח ולאט לאט העין השמאלית שוב בורחתצהחוצה. שאלתי היתה האם עושים תיקון בניתוח?? ותוך כמה זמן מותר שוב לגעת בעין? והאם זה פרוצדורה זו מקובלת? וכמה באמת תרגיל של 10 דקות יכול לעזור תודה מראש

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה