פזילה מבוגרים

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

03/04/2017 | 21:12 | מאת: רבקה

שלום, אני לא מעורה בנושאים האלה.. הבנתי שכל בית חולים מקבל תקציב ובוחר להשקיע במשהו מסוים וכך נוצרים בתי חולים מומחים למשהו מסוים יותר מאחרים. האם יש בית חולים שמתמחה בניתוחי פזילה למבוגרים? חוששת מהניתוח כי זה עיניים... האם יש בצפון/חיפה? תודה

שלום רבקה! מי שמבצע ניתוחי פזילה למבוגרים, אלו רופאי עיניים מומחים לרפואת עיניים בילדים ופזילה והם מנתחים הן ילדים וה מבוגרים. במרבית בתי החולים ישנם מנתחי פזילה. בחיפה ישנו ד"ר עידי מצר. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה