פזילה שהופיעה מבוגר 25

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

22/01/2017 | 20:29 | מאת: רועי

שלום, מה ההבדל בין אקסופוריה ובין אקזוטרופיה אינטרמינטי? מתי נהוג להמליץ על תרגולים עיניים והאם זה תלוי האבחנות שלעיל?

שלום רועי! אקסופוריה זו נטיה לפזילה אשר מתוקנת כל עוד העיניים רואות את אותה התמונה. אקסוטרופיה אינטרמיטנטית, הינה פזילה החוצה אשר יכולה להופיע ספונטנית .מתן תיקון לקוצר ראיה מקטין את הופעת הפזילה. לעיתים טיפולי סגירות לסרוגין של העיניים יכול להפחית את הופעת הפזילה בפזילה אינטרמיטנטית. יש המאמינים שתרגילי קונוורגנציה מקטינים את התבטאות הפזילה האינטרמיטנטית. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה