פזילה בעין שמאל מילדות

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

17/01/2017 | 19:17 | מאת: נטלי

היי אני בת 26 ותמיד פזלתי בעין שמאל היום החלטתי שאני רוצה לעבור את הניתוח.. בעוד כחודש אעבור אותו. אשמח לקבל מידע ופרטים לגבי הניתוח ממישהו שעבר או ממומחה האם יש סיכוי שהפזילה תהיה חמורה?

שלום נטלי! מכיון שאת מיועדת לעבור ניתוח פזילה ואני מניחה שנבדקת והוחלט איזה ניתוח תעברי, הכי נכון לשאול שאלות לגבי הניתוח את מי שיבצעו. כמו כן, לא הבנתי את השאלה, "האם הפזילה תהיה חמורה?"-האם הכוונה לאחר הניתוח? כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה