תפרים שלא נספגו לאחר ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

09/01/2017 | 13:33 | מאת: רונית

שלום, עברתי ניתוח לתיקון פזילה לפני כ 6 שבועות. הניתוח עבר בהצלחה אבל התפרים לא נספגו והעיניים קצת אדומות. רופא עיניים אמר שכנראה יצטרכו להוציא לי את התפרים. אני מאוד מודאגת לגבי הפרוצדורה וגם הבנתי שהיא לא נעשית בהרדמה מלאה. איך מתבצעת הפרוצדורה? האם זה כואב? כמה זמן לאחר הוצאת התפרים אפשר לחזור לשגרה? מה קורה אם במהלך הוצאת התפרים אני זזה בטעות שכן זה לא נעשה בהרדמה מלאה? העיניים לאחר הוצאת התפרים יהיו שוב אדומות וכואבות כמו אחרי ניתוח? תודה!

שלום רונית, אין לך ממה לחשוש.לגבי הוצאת התפרים. הזה נעשה תחת טיפות אילחוש מקומיות (לוקלין) וזה לא כואב כלל. העיניים לא יהיו אדומות כמו אחרי הניתוח, וזה נעשה במהירות וכאמור ללא כאב. לציין כי אנו משתמשים בתפרים נמסים, כך שבכל מקרה עם הזמן הם ימסו. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה