עין עצלה נפוחה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

25/04/2013 | 13:51 | מאת: סהר

שלום דוקטור, יש לי בעיה שנורא מפריעה לי אני בן 14. המון אנשים אומרים לי שיש הבדל בין שניי העיניים שלי ארמון לי שהעין אחת שלי יותר גדולה ועירנית מהעין השנייה שהיא יותר סגורה ונורמלית עכשיו העין שהיא נפוחה היא עין עצלה האם אתה יכול להגיד לי מה אני יוכל לעשות בשביל שיהיה סימטריה בין שני העיניים אני מאוד ישמח.

לסהר שלום, משאלתך אני מבינה שמפריעה לך אסימטריה שקיימת בין שתי העיניים. אך, לא הבנתי משאלתך מהי האסימטריה וממה היא נובעת. המלצתי להבדק ע"י רופא עיניים ובהתאם לממצאים לשקול כיצד ניתן לשפר קוסמטית. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה