כולסטאוטומה חוזרת

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

07/12/2015 | 12:03 | מאת: דניאל

שלום רב, ביתי בת 8 עברה כבר שני ניתוחים להסרת כולסטאוטומה. במעקב שלאחר הניתוח כבר כשנה וחצי הרופא אומר שבעין הוא לא רואה סימנים למחלה אבל בצילום MRI שנעשה נראה שהמחלה עדיין קיימת ולדעתו צריך לנתח שוב(עוד שבוע) ולראות מה מצב האוזן.כך שאנחנו בפני ניתוח שלישי. רציתי לשמוע את דעתך אם ניתוח כזה מחוייב האם לא כדאי לחכות ולבצע שוב פעם צילום MRI אודה לתשובתיך.

שלום במידה וקיימת כולסטאטומה ב MRI ניתוח לסילוקה הינו הכרחי בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן