האם יתכן שה- earpopper גורם לדלקות אוזניים?

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

20/11/2015 | 22:28 | מאת: ירדן

הבן שלי בן 4 ויש לו כבר זמן רב נוזלים באוזנים, אולם הוא לא סובל מדלקות אוזניים (יש ירידת שמיעה). בתור מוצא אחרון לפני ניתוח כפתורים רכשנו את ה- earpopper . יומיים לאחר שהתחלנו להשתמש במכשיר החלו דלקות אוזניים חריפות. האם יתכן שהשימוש ב- earpopper גורם לדלקות?

שלום לא ניתקלתי במקה ספציפי כפי שאת מתארת. בעקרון "נוזלים באוזניים" הוא מצב הנמצא על רצף מצבים חולניים של דלקות אוזניים בכלל ואחת מהן היא גם דלקת אוזן תיכונה חריפה. לכן לא ניתן לדעת אם התפתחות הדלקת קרתה בעקבות השימוש במכשיר או ללא קשר לכך. בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן