כולסטאטומה

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

23/08/2015 | 12:24 | מאת: אודי

לפני שנים רבות עברתי ניתוח כולסטאטומה (רדיקלי) מאז האוזן ממשיכה להפריש , לאחרונה אני מטופל בבוריק 3% + 50% אלכוהול , טיפות אופלוקס ובנוסף פולידין, אותו עדיין לא הזלפתי .. האם השימוש בפולידין סביר במקרה זה ??

שלום במידה והאוזן איננה יבשה כלומר החלל הרדיקלי בעייתי יתכן שיש חזרת מחלה או זיהנום כרוני בחלל. ניתן לטפל בשני מצבים אלו ולא פעם נידרש ניתוח לשם כך. עליך לפנות למומחה לכירורגיה של אוזניים. אין לקבל מצב בו האוזן מפרישה באופן מתמיד או לעיתים קרובות כגזירה שעליך לסבול ממנה. בברכה פרפו לוץ

23/08/2015 | 23:18 | מאת: אודי

תודה רבה על תשובתך .. ולגבי הפולדין ?

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן