כאבים ממושכים בלוטות לימפה צואריות.

דיון מתוך פורום  ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן

09/08/2015 | 21:07 | מאת: מיכלי

לרופאה שלום !!! מידי חודש מופיעים לי "משום מקום" כאבים עזים בבלוטות לימפה משני צידי הגרון. לאחר כמה ימים עוברים.לפני שבועיים שוב הופיעו הכאבים עם חולשה בחילה וסחרחורות. יש לציין שבבדיקות זה לא "סטרפטוקוקס". כך שלא לקחתי אניט'. השבוע שוב הופיעו כאבים אבל בלי חולשה. ebv היה חיובי. אני בת 55 עם קרוהן ברקע.כמו כן אין חום ואין נפיחות בבלוטות. מה לעשות ????תודה מראש

שלום אנא פנה לפורום המתאים. פורום זה אינו עוסק בנושא שאלתך בברכה פרופ לונץ

מנהל פורום ניתוחים לשיקום השמיעה והאוזן