רחם שרירני והריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/10/2002 | 21:30 | מאת: אור

לרופא שלום רב, אני בת 33 ומעוניינת להרות. הריוני הראשון עבר ללא תקלות, אך מאז עברתי גרידה (בגלל עובר שלא התפתח בשבוע 8) , וכעבור חצי שנה , הפלה טבעית. בין שתי ההפלות הנ"ל ניסיתי להרות במשך כחצי שנה ללא הצלחה. שאלתי היא- האם יתכן שקשה לי להיכנס להריון בגלל שרירן שמצאו אצלי ? והאם יתכן כי ההפלות היו בגלל השרירן. בתודה מראש- אור.

אנא פרטי מה ממצאי האולטראסאונד ( גודל הרחם מיקום המיומות , מספרם וגודלם)

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה