הריון לאחר תסביב שחלתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

07/12/2016 | 18:04 | מאת: ליאת

ערב טוב, בסופ"ש האחרון עברתי ניתוח לפרוסקופי, לאחר חשד לתסביב שחלתי בגלל כאבים חזקים בבטן התחתונה, בצד ימין ובגב. לא אובחנה ציסטה, אך באולטרסאונד ואגינלי ראו שהשחלה הימנית היתה מוגדלת מאוד ובצקתית, עם זרימת דם תקינה. בניתוח התגלתה חצוצרה ימנית תפוחה ב-torsion ובוצע detorsion של החצוצרה. ביום ראשון חזרתי הביתה וביום שני המחזור שלי התחיל (הקדים בשבוע). מה הסיבות לשחלה מוגדלת במידה ולא אובחנה ציסטה? האם סביר שיקרה שוב בחודשים הקרובים? אציין שהפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש, כי תכננו להיכנס להריון. האם תסביב שחלתי יכול לפגוע בפוריות והאם אפשר להמשיך לנסות להיכנס להריון כבר בחודש הבא? תודה רבה!

שאלותייך חשובות ודורשות אכן מענה מומלץ להתייעץ עם הצוות שניתח אותך אשר בידו כלל הממצאים או רופאך המכיר את כלל הפרטים

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה