ציסטה שחלתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/10/2002 | 17:51 | מאת: קרול

מה יכול לקרות אם לא מסירים בזמן ציסטה שחלתית? אצלי היא גדלה מעט מעט אחרי כמעט שנתיים. תודה

שלום לך, תלוי בטיב הציסטה......שפירה..... ממאירה וכ' . על פי גילך וממצאי האולטראסאונד ניתן להעריך את מבנה וסוג הציסטה והאם ההמתנה במקומה.

02/10/2002 | 09:25 | מאת: קרול

ובכן, גילי הוא 20 הציסטה לפי הממצאים אינה ממאירה, אלא שפירה עם חשד לדרמואיד. הייתי אצל רופא נשים לגבי זה לפני 4 חודשים, וזה המידע שהוא נתן לי וכן, שאני יכולה להמתין עם זה עוד שנה לפחות.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה