אבלציה של רירית הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/01/2016 | 02:25 | מאת: מיה

שלום גיל 43 ללא לידות בכלל ולא באופק בקרוב. האם אבלציה של רירית הרחם מתאימה למקרה של אדונומיוזיס קשה (שהגדיל את הרחם משמעותית ויוצר מחזור מאד קשה עם כאב חד ודימום רב)? תודה

יש להכיר את כלל תלונותייך את הממצאים בבדיקה כולל בדיקת על קול ייעודי או ביצוע MRI הטיפול המיטבי במקרי אדנומויוזיס קשים אינו אבלציה שיעור הכשלונות גבוה יותר אך כמובן מדובר באחת האופציות שיש לשקול מומלץ על פנייה למרפאנ המתמחה בטיפול בבעיה זו וקבלת מידע והערכה מקפת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה