הסרת מיומה ללא ניתוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/12/2015 | 11:07 | מאת: דנית

שלום ד"ר סוריאנו, לאחרונה נתקלתי בפרסומים לטיפול במיומות בעזרת אולטרסאונד ממוקד ללא ניתוח, הבנתי שאם ישנה התאמה אז הטיפול הוא חד פעמי והמיומה לא חוזרת והבנתי שזה מומלץ לנשים שעדיין רוצות להרות וגם שהטיפול מכוסה ע"י קופ"ח. אשמח לשמוע דעתך, תודה רבה.

אני לא מכיר פרסומים על העלמות מיומה לאחר טיפול כזה ובוודאי שאם אינה נעלמה אין מה לדון בחזרה פני למרפאה המתמחה בזה או פני למרפאה בתל השומר העוסקת בכך לשם קבלת מידע אשמל לראות על איזה פרסומים את מדברת

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה