כתם בשבוע שביעי בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/11/2015 | 20:18 | מאת: מוריה

שלום! רציתי לשאול אני בשבוע 7 בהריון. שבוע שעבר ראו באולטרסאונד שק הריון ברחם ודופק. ביום שישי 20.11 הופיע כתם דם טרי בתחתונים 10 ס"מ לערך. המליצו לי על מנוחה. ובאמת פסק הדם, אך עכשיו עדיין הפרשות חומות מזעריות. האם יש צורך ללכת למיון או סובל דיחוי, ואם יש משהו שצריך לעשות? בתודה מראש.

לא ניתן לוודא תקינות הריון ללא בדיקה , לעיתים מומלץ גם ליטול טיפול הורמנלי פני להערכה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה