שרירן מסויד

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

08/12/2014 | 14:28 | מאת: מאיה

אני בת 44 ללא מחזור שנה וחצי. יש לי שרירנים ברחם מזה כ-5 שנים. בבדיקת אולטרה סאונד האחרונה צוין שיש לי שרירן בגודל 44*39 מ"מ סב סרוזי פונדוס . שרירן זה קיים מספר שנים. שרירן נוסף 15*15 תוך דופני קיר אחורי והמרקם שלו מסוייד. מה זה שרירן מסויד והאם הוא אמור להדאיג יותר משרירן רגיל?

לא שרירן בעל מראה מסוייד לא צריך להדאיג יות ר מומלץ על המשך השגחה ומעקב

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה