התייעצות בנושא יתוח לכריתת הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

27/04/2014 | 14:32 | מאת: מרים

שלום רב, אני בת 56 מקבלת מחזור אחת ל-3 חודשים לא כמות גדולה 6 הריונות 5 לידות. בביקור אצל אורוגניקולוג להלן התוצאות סובלת מצניחה קשה סימפטומיתית PS וולוה רירישת של הנרתיק,צואר הרחם -תקינים ציסטוצלה דרגה III כל הקיר הקידמי בחוץ צניחת רחם דרגה III חלק מקדים כ-6 ס"מ מתחת לפורשט,קיר אחורי שמור בשליש התחתון PV/R :רחם מעט מוגדל,נייד ,לא רגיש אין רגישות או ממצאים באיזור טפולות ממליץ על ניתוח לכריתת הרחם -וגינלית ובאותו ניתוח תיקון בדרכי השתן אשמח לקבל חוות דעת .

יש צורך להכיר את כלל תלונותיך על פי הממצאים מדובר במצב הדורש טיפול על מנת לשם את איכות חייך אשמח לסייע אנא צרי קשר עם מזכירתי 0544554692

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה