בליטות שומן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

25/04/2014 | 16:55 | מאת: רוני

שלום, רציתי לשאול על בליטות שומן קטנות שבקושי רואים אותם אבל אני מרגישה , שיצאו לי באיבר המין הייתי כבר אצל רופא נשים כשהיה לי את זה לפני שנה והוא אישר שזה זה ולא משהו אחר. עכשיו, שאלה ראשונה- אני צריכה ללכת לבדוק את זה שוב למרות שזה נראה ומרגיש לי אותו דבר? ושאלה שניה- התחלתי קשר עם מישהו ועשינו סקס יבש יכול להיות שאיבר המין שלו חיכך בטעות את פי הטבעת שלי ואז נגע מקדימה זה משהו שמאוד מלחיץ אותי וזה קורה בטעות.. יכול להיות שזה נובע מזה? חייבת לציין שהפעם האחרונה שהם יצאו לי זה עם החבר הקודם לפני שנה ומשהו לכן אני חושדת שזה בגלל זה. יש לזה משחה? אשמח לתשובה מהירה תודה!!

שלום לך לא אוכל לסייע ללא בדיקתך לא ניתן לקבוע על פי לאורך במה מדובר ומה הגורם לכך אשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה