שלום ד"ר סוריאנו-

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/03/2014 | 09:51 | מאת: שלום

אני תחת דיכוי לוקרין מזה 8 שבועות ויש לי דימומים-הכתמות קלות. האם זה תקין?מצד שני-אין לי בכלל כאבים ביחסים-(מה שמאד סבלתי בעבר) אבל-תחת הדיכוי יש לי הרבה דלקות בשתן(חלבון ודם) וכאבי בטן תחתונה כל הזמן-ודחיפות ותכיפות. מה עליי לעשות??האם אני בכלל בדיכוי?

אנא פני לרופאך המכיר את כלל הפרטים באם את מטופלת במרפאתנו אנא צרי קשר ישירות למרפאה ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה