ממצאי צילום רחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

12/03/2014 | 10:27 | מאת: דרומית

שלום רב, אשמח לקבל פענוח של ממצאי צילום הרחם שעברתי היום: אין לראות הסתיידות בצילום הסקירה הזרקה כמות של 5 סייס ULTRAVIST חלל הרחם בגודל רגיל ומילויו הומוגני במנח אחורי החצוצרות עדינות עם מעבר חופשי לחלל הצפק. תודה רבה.

13/03/2014 | 15:37 | מאת: שאלה

היי שלום רב,קראתי שעברת צילום רחם. רציתי לשאול אותך בבקשה האם כואב בזמן הצילום?איך ההתאוששות קשה?

13/03/2014 | 17:17 | מאת: תשובה

היי, הצילום דומה לבדיקה גניקולוגית רגילה, עם כאב שולי ורגעי כשל כאב מחזור (נטלתי משכך כאב כשעה לפני הבדיקה כהמלצת הרופא, אך מישהי שנבדקה לפני לא נטלה כלל ויצאה מחויכת ומופתעת שאין הבדיקה כואבת). לא היו לי מיחושים כלל לאחר ה"התאוששות". אין צורך בהתאוששות. היה רק דימום קל שעבר כעבור כשעתיים. הרתיעה מהבדיקה לא מוצדקת כלל. בהצלחה!!!

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה