המשך נושא הדבקויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

04/03/2014 | 12:57 | מאת: שאלה

שלום לך ,אתמול דברתי אם הרופאת נשים שלי בנוגע להדבקויות והיא אמרה שהדבקויות זה מסוכן בשבילי. אני רוצה לשאול אותך בשנית האם זה מסכן חיים ?האם זה ממש מסוכן בשבילי בריאותית??

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך וכלל הפרטים הידבקויות כלל אינן מסכנות חיים ולכן לא ברור לי במה מדובר

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה