הדבקויות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/03/2014 | 11:37 | מאת: שאלה

שלום רב,אני לפני כמה שנים עברתי ניתוח כריתת מיומה וכיום מנסה להיכנס להריון .קראתי באינטרנט שמאוד נפוץ לאחר ניתוח יהיה הדבקויות. רציתי לדעת אם היסטרוסקופיה ניתוחית זה מסוכן בשבילי?כמה זמן התאוששות ואם באמת היסטרוסקופיה ניתוחית עוזר להיכנס להריון אם מטפלים בהדבקויות ?

יש להכיר את כלל הממצאים ובעיקר את דוח הניתוח הקודם, יש לדעת האם את סובלת מדימום מוגבר או חלש וכמובם לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לפני ניתוחית

03/03/2014 | 14:03 | מאת: שאלה

היי,אני סובלת מדימום ווסתי של 3 ימים לא מוגבר .אני רק מאוד מפחדת .האם הדבקויות זה משהו מסכן חיים ?

03/03/2014 | 13:30 | מאת: שאלה

היי,אני סובלת מדימום ווסתי של 3 ימים לא מוגבר .אני רק מאוד מפחדת .האם הדבקויות זה משהו מסכן חיים ?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה