תסביב שחלתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

15/02/2014 | 11:46 | מאת: יונית

בספטמבר (לפני כחצי שנה) היו לי כאבי בטן עזים בצד שמאל שנמשכו כ3 ימים. בבדיקת אולטראסאונד נצפה מבנה ציסטי הטרוגני בשחלה השמאלית בגודל 20X12, לטענת טכנאית האולטראסאונד, מתאים לגופיף צהוב. בבדיקת אולטראסאונד לפני כשבוע אצל רופא פריון נאמר לי שיש חשד לסיבוב של השחלה השמאלית וכמו כן היא גבוהה מהימנית. האם ייתכן שפספסו תסביב בבדיקת אולטראסאונד? יש לציין כי בדצמבר במעקב זקיקים, היה ביוץ מהשחלה השמאלית. על פי המעקב: ביום שני: 12 מ"מ, ביום רביעי: 16 מ"מ וביום חמישי: 19 מ"מ (צמיחה של 7 מ"מ בשלושה ימים - לא ברור לי אם זה תקין או לא).

לא אולכ לסייע ללא היכרות עימך עם כלל תלונותייך ובדיקתך לגבי מה שנאמר לך עי רופא הפריון כדאי לקבל ממנו מידע נוסף למה התכוון

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה