שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

01/10/2002 | 07:23 | מאת: גל

יש לי גוש ממש בשיפולי השד, כמעט ואינו נוגע בשד עצמן.. כירורג שד שבדק אותי טען שהגוש שפיר. הוא הציע לי להוציאו. אינני רוצה להוציאו, האם יכול להגרם לי נזק בריאותי?

אני מצטער אך לא ניתן לענות על שאלות מעין אלו ללא בדיקה והערכה. נבדקת ע"י מומחה לנושא שייעץ לך להוציאו אם אינך בטוחה פני לקבל דיעה נוספת לאחר בדיקה. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה