רירית עבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

31/01/2014 | 11:10 | מאת: מאי

שלום אני בת 32 לא הייתי בהריון עדיין. אחרי 10 שנים עם גלולות הפסקתי סוף סוף וקיבלתי מחזור אחרי 5 שבועות בערך. כעת בבדיקת אולטרסאונד לקראת סוף המחזור נמצא רירית צוואר והיסטמוס עבים מאוד 12 ממ. רירית דקה וסדירה. מה זה אומר? האם יש סיבה לדאגה בהתחשב בעובדה שרוצה להיכנס להריון בקרוב??? מודה שנלחצתי.

אין כל סיבה לדאגה פני לרופאך לקבלת הנחיות ובדיקות לקראת השגת הריון יש לבצע אולטראסאונד חוזר לאחר הווסת הקרובה אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה