אחרי גרידה - האם עדיף היסטרוסקופיה או צילום רחם?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

26/01/2014 | 13:26 | מאת: חיפאית

שלום, עברתי גרידה בשבוע 7 עקב עובר ללא דופק (הריון טבעי) מאז עברה שנה ואני לא מצליחה להיכנס להריון (עברתי גם 2 הזרעות). שאלתי היא, במקרה כמו שלי לאיזה בדיקה כדאי לפנות? מומחה הפוריות שלי המליץ לי על צילום רחם ודווקא בפורומים שונים באינטרנט אני מבינה שאחרי גרידה מומלץ דווקא היסטרוסקופיה. להמלצתך אודה מראש!

31/01/2014 | 21:50 | מאת: חיפאית

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה