הוצאת מיומה שאלה כללית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

14/01/2014 | 09:57 | מאת: שיר

האם כל אישה שיש לה מיומה 10 ס"מ צריכה להוציא אותה בסופו של דבר. ולא משנה מה גילה?ז"א במידה ויש לאישה מיומה בגודל הנ"ל היא צריכה להוציא אותה או שיש מקרים בהם ניתן לחיות עם המיומה ורק לערוך מעקב?

18/01/2014 | 16:31 | מאת: דר סוריאנו

לא כל שרירן פוגע באיכות החיים גורם לדימום מוגבר ללחץ על שלפוחית השתן לתפיחות בטן ואי נוחות במקרם אלו יש לשקול הוצאת השרירן כמובן שקיימות אלטרנטיבות ולכן מומלץ לבצע הערכה מקפת וייעוץ לפני החלטה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה