אבלציה של רירית הרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

03/01/2014 | 19:53 | מאת: דורית ימין

בשנת 2012. עברתי אבלציה של רירית הרחם מאז היו לי מחזור אחד או שניים כעת אני עם דימומים. וההתווכוצןת. של. הרחם מה עלי לעשות

שלום לך יש להכיר את עברך הרפואי ואת הסיבות לביצוע הפעולה כדאי לפנות לבדיקה והערכה חוזרת יש לראות מה מקור הדימום, מה הממצאים בבדיקת על קול, מה הסיבה לדימוםן כעת אנא פני אלי ואשמח לסייע

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה