אנדומטריויזס-

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

17/12/2013 | 22:35 | מאת: אני

אני בת 25 לפני 7 חודשים עברתי ניתוח אנדו' והוסרו אצלי הידבקויות באגן השמאלי. כעת-הכאבים באגן ובבטן פחתו אך עדיין קימיים חזרו הכאבים בייחסים ובנוסף בחילות קשות ובטן נפוחה ותופעה חדשה-דימום רקטלי-בזמן המחזור. מה עליי לעשות??האם מדובר בחזרה ואף החמרה של האנדו'? כרגע-אני נוטלת גלולות מינס במשך 3 חודשים.

שלום לך יש צורך בהערכה דחופה, יש להכיר את כלל תלונותייך, הממצאים בבדיקה, ממצאי האולטראסאונד הייעודי ודוח הניתוח המפורט ללא זאת לא אוכל לסייע בברכה דר סוריאנו

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה