יש לי מיומה בגודל 6 סמ מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

05/12/2013 | 14:49 | מאת: שי

שלום דר, אני רווקה בת 35 ומעוניינת להרות בעתיד אני קצת בלחץ, אני מפחדת שלא יוציאו לי אותה ואז קראתי שהן הופכות להיות ממאירות ואני גם מפחדת מעקרות... האם יש סיבה לחשש דר?

שלום לך מיומה או שרירן בגודל זה מחייב הערכה, יש לדעתהאם את סובלת מדימום מוגבר, האם השרירן בולט לחלל או מעוות את הרירית וכן הלאה בשלבים אלו ניתן להסירו ללא צורך בפתיחת בטן בשלבים בהם השרירן גדול יותר לעיתים אין מנוס מפתיחת בטן אשמח לסייע בהמשך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה